ZSAM logo

Članske ugodnosti

ZŠAM Velenje obvešča vse člane Neodvisne Zveze ZŠAM Slovenije, da lahko koristijo članski popust pri naslednjih naših pogodbenikih do preklica.

Preberite več

Obvestilo članom ZŠAM

Ob praznovanju našega skupnega jubileja, 90 let delovanja ZŠAM na slovenskem se je z nizko udeležbo žal izkazala šibka stopnja povezanosti med nami – člani ZŠAM. Udeležba na julijski slovesnosti namreč še zdaleč ni dosegla nivoja, ki bi bil potreben tako za učinkovito samo-promocijo združenj in krovne organizacije, kot tudi za potrebno finančno kritje stroškov častitljivega dogodka.

Obseg nekritih stroškov slovesnosti je povzročil motnje v poslovanju strokovne službe zveze, s posledico nelikvidnosti. Tako se soočamo s pomanjkanjem sredstev za kritje tekočih stroškov poslovanja...

Preberite celotno obvestilo

Regijska Proslava v Ločici ob Savinji

V soboto 11.julija je bila regijska proslava ob dnevu šoferjev in avtomehanikov. V letošnjem letu je proslavo organiziralo ZŠAM Savinjska dolina, katera je slavila 55. obletnico delovanja društva. Ob tako visokem lubileju jim čestitamo in želimo še mnogo uspešnega dela v prihodnje. Na tej proslavi so podelili pokale najuspešnejšim posameznikom in ekipam, ki so si jih priborili na regijskem tekmovanju, ki je potekalo v Ločici ob Savinji. Na tem tekmovanju smo sodelovali tudi mi in osvojili skupno 3. mesto. Vsem tekmovalcem ZŠAM Velenje iskrene čestitke za trud in uspeh.

Skupinska Slika Regijska Plaketa

Informacije o društvu

ZŠAM Velenje

Efenkova cesta 61
3320 Velenje

Telefon: 041 26 98 76

Zastopnik: Peter Praprotnik
Matična št.: 5202809000
Davčna št.: 75271362